Onze Visie

Wij zijn een christelijke kinderopvang waar wij kinderen opvangen wanneer de ouder(s)/verzorger(s) andere bezigheden hebben zoals werk of studie.
Wij willen aan de kinderen meegeven wat er in de Bijbel staat. Wij vinden het belangrijk dat kinderen ook voor en na schooltijd in een omgeving zijn waar de liefde van God de grondtoon van het bestaan is. Wat ze in deze jaren leren, juist in de geloofsbeleving, is de basis voor hun gehele leven waarin steeds keuzes moeten worden gemaakt.

Ieder kind is uniek, door God geschapen met zijn eigen speciale talenten. Wij vinden het belangrijk dat kinderen de ruimte krijgen om zichzelf te kunnen zijn, zich te ontspannen en te ontwikkelen. Kinderen hebben enerzijds liefde en aandacht nodig om te ‘groeien en te bloeien’ en anderzijds hebben zij richtlijnen nodig in de omgang met anderen.

Kinderen bij BSO Joy Houten schilderen

Onze Organisatie

Zie Uit eigenaar Lysette Pauw

Professioneel en gezellig met persoonlijke aandacht voor het kind

Onze gediplomeerde pedagogisch medewerkers proberen een gezellige sfeer en uitdagende ruimte te creëren waardoor het kind zich op zijn gemak voelt en naar hartenlust kan spelen.

Daarnaast geven we de kinderen persoonlijke aandacht waardoor het kind zich gewaardeerd weet en zich veilig en geborgen voelt. Elke dag worden er uitdagende activiteiten aangeboden aan de kinderen. Wij werken vanuit de christelijke normen en waarden. Iedereen is bij ons van harte welkom!

Wie is de eigenaar?

Om een klein beetje een beeld te krijgen hoe onze organisatie is ontstaan vertel ik dat graag.

Ik ben Lysette Pauw, getrouwd met Jeroen en moeder van 4 kinderen. In 2010 is het idee ontstaan om een Christelijke BSO te starten in Waddinxveen. Na jaren ervaring in de kinderopvang wilde ik graag een BSO waar de liefde van God doorgegeven mocht worden. Waar iedereen welkom zou zijn maar waar wel de normen en waarden van het Christelijke geloof een rode draad door de opvang zou zijn. Dankbaar was ik toen er al vrij snel een locatie was waar we konden starten!

In november 2010 opende BSO Tov in Waddinxveen haar deuren! In september 2013 kwam daar peuterspeelzaal Mazzy in Waddinxveen bij.

Geweldig als je merkt dat de keuze die je heb gemaakt zo gezegend mag worden.

Gelukkig sta ik er niet alleen voor! Een super leuk team van medewerkers op de groep en een aantal mensen die mij achter de schermen bijstaan. Ongelooflijk dat ik voor dat alles de kracht krijg om dit te leiden naast mijn gezin!

Aan Hem zij al de dank en eer!

DoenKids

Zie Uit biedt activiteiten van DoenKids aan

Op al onze BSO Locaties werken we met het super leuke en inspirerende activiteiten programma Doenkids. Iedere dag staat er weer wat anders op het programma. Zo doen we met de kinderen knutselen, schilderen, hutten bouwen, speurtochten, workshops, drama, sport en spel en ga zo maar door.

De activiteiten zijn leeftijdsgericht en zo is er voor ieder kind wat te doen. Als ouder kunt u ook op onze site zien wat we de komende weken op het programma hebben staan per locatie.

Vacatures

 • Pedagogisch medewerker

  • Dienstverband / Aantal uur
   meerdere uren uur
  • Vacature geplaatst op
   15 februari 2018

  Voor onze locaties zoeken wij een: Gediplomeerd Pedagogisch Medewerker Per direct: uren in overleg. Ook zijn wij op zoek naar invalkrachten voor onze locaties. (Ook als je alleen in de schoolvakanties kan invallen word je uitgenodigd te solliciteren). Ben je positief christen, heb je een afgerond diploma waarmee je in de kinderopvang mag werken en heb […]

  Bekijk vacature →
 • Stagiaire(s)

  • Vacature geplaatst op
   23 januari 2017

  Ben jij bezig met een opleiding gericht op kinderen? Of wil je komen ontdekken of die richting jou aanspreekt? Kom dan bij ons stage lopen! Je loopt stage in een jong team van pedagogisch medewerkers. Je leert tijdens je stage zelfstandig te functioneren binnen het team en in de kinderopvang. Volop mogelijkheden om ervaring op te […]

  Bekijk vacature →
 • Invalkrachten

  • Vacature geplaatst op
   29 augustus 2016

  Wij zijn altijd op zoek naar flexibel inzetbare invalkrachten voor al onze locaties. Functieomschrijving Als pedagogisch medewerker kijk je op een creatieve en actieve manier naar de opvang van kinderen. Er wordt flexibiliteit, inzet en betrouwbaarheid van je gevraagd. Als invalkracht – pedagogisch medewerker functioneer je in teamverband en op oproepbasis Je begeleidt kinderen, zowel in groepsverband […]

  Bekijk vacature →

Wil je weten met welke diploma’s je kan werken in de kinderopvang?

Bekijk het overzicht